Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

LEDER BEREDSKAP

Arbeidsgiver: Alta kommune
Søknadsfrist: 17.11.2006
 

Alta brann- og redningskorps er et yrkeskorps organisert som en avdeling under drift- og utbyggingssektoren. Avdelinga er delt i to seksjoner, beredskap og forebyggende.

I dag er bemanningen på beredskapsavdelinga 3 mann døgnkasernert og en mann på dreiende hjemmevakt. Totalt er det 20 faste stillinger, samt 4 deltidsmannskaper tilknyttet hovedstasjonen, og 33 frivillige fordelt på 5 distriktsdepoter.

 

LEDER BEREDSKAP - 2. gangs utlysning

Leder beredskap – 100%, fast stilling.

 

Beredskapsleders viktigste arbeidsoppgaver er å samordne og koordinere beredskapsavdelingens virksomhet, og har det daglige fag-, personal-, turnus- og budsjettansvar etter delegerte fullmakter fra brannsjef. Avdelingsleder rapporterer til brannsjef, og inngår i brannvesenets lederteam.

 

Vi søker etter en godt kvalifisert person med gode lederegenskaper, både administrativt og operativt. Søker må ha vilje til å ta ansvar, og evne å kunne arbeide selvstendig. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne og datakompetanse vil bli tillagt betydelig vekt. 


For stillingen kreves:

  • Beredskapsutdanning trinn III.
  • Utdanning som høgskoleingeniør, annen relevant høgskoleutdanning eller særskilt brannteknisk utdanning på samme nivå, alternativt kvalifikasjoner som utrykningsleder i heltidsbrannvesen, jfr. Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen §7-8.
  • Utrykningskompetansebevis.
Beredskapsutdanning trinn III kan eventuelt gjennomføres etter ansettelse.
 
Søkere må kunne framlegge tilfredsstillende lege- og politiattest før ansettelse. Stillingen inngår i 4-delt overordnet vakt.
 
Eventuelle spørsmål vedr. stillingen kan rettes til brannsjef Tor-Inge Henriksen, tlf. 78455004 / 97565087 eller drift- og utbyggingssjef Bengt Fjellheim tlf. 78455230 / 90723705.
 
Søknad med CV sendes fortrinnsvis elektronisk via Alta kommunes hjemmesider www.alta.kommune.no. Alternativt skriftlig søknad som sendes til:
 

Alta brann- og redningskorps
Postboks 1403
9506  ALTA  

 
Søknadsfrist 31.08.2006
 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Per Ole Sivertsen

 

      HVA SKJER?
MAI 2019
06.05. Brannvernkonferans...
14.05. Skogbrannseminar...
23.05. Generalforsamling ...
SEPTEMBER 2019
11.09. Brannforebyggende ...
JUNI 2020
15.06. Interschutz...
SE ALLE AKTIVITETER

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann