Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

BRANNSJEF

Arbeidsgiver: Nesset kommune
Søknadsfrist: 03.10.2012
 
Ledig stilling som brannsjef i Nesset kommune
 

Nesset kommune har ledig stilling som brannsjef. Stillingen har det daglige lederansvaret for brann- og feiervesenet og er organisasjonsmessig underlagt enhetsleder på Teknisk drift.

 

Kommunens brann- og redningsvesen er et deltidsbrannvesen. Nesset kommune har 2 brannstasjoner – hovedbrannstasjonen i Eidsvåg, samt understasjon i Eresfjord. Det er totalt 16 ansatte ved hovedbrannstasjonen. Ved hovedbrannstasjonen, er det 5 utrykningsledere som inngår i 5-delt vaktordning. Det er ikke etablert vaktordning for øvrige mannskaper.

I tillegg til å være brannsjef er følgende arbeidsoppgaver underlagt stillingen:

·         leder forebyggende avdeling

·         leder beredskap

·         tilsyn med særskilte brannobjekt

·         vedlikehold av materiell og utstyr

Brannsjefen må påregne å inngå i vaktordningen som utrykningsleder, og det er derfor krav til bosted innenfor Eidsvåg-området.

 

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjerende og tydelig leder som jobber selvstendig og som har vilje og evne til å ta ansvar. Den som ansettes må ha kvalifikasjoner i samsvar med §7-11 i Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen for kommune med inntil 20 000 innbyggere. I tillegg stilles det krav om yrkesutdanning i forebyggende brannvern, i henhold til §7-9.

 

Personlige egenskaper og god faglig kompetanse vil også tillegges stor vekt ved ansettelse. Det vil også bli lagt stor vekt på god framstillingsevne og tilstrekkelig datakunnskap. Førerkort klasse B og helseattest kreves.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder Ellen Undseth på tlf 951 43 780 eller brannsjef Bjarne Bakken 911 01 106.

 

Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vitnemål og attester vil bli etterspurt ved behov. Søknaden sendes elektronisk via kommunens hjemmeside. Søknadsskjema danner grunnlag for den videre prosessen, derfor er det viktig at denne blir nøyaktig utfylt. I utgangspunktet er alle søknader til offentlige stillinger offentlig når søkerfristen er ut.

 

Søknadsfrist 03.10.12

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Per Ole Sivertsen

 

      HVA SKJER?
MAI 2019
23.05. Generalforsamling ...
SEPTEMBER 2019
11.09. Brannforebyggende ...
JUNI 2020
15.06. Interschutz...
SE ALLE AKTIVITETER

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann