Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

BRANNSJEF

Arbeidsgiver: Lillehammer regionen brannvesen
Søknadsfrist: 27.01.2013
 

Brann- og feiervesenet i Lillehammer, Øyer og Gausdal er organisert som et interkommunalt samarbeide. I tillegg til brann-og feiervesenet, har enheten ansvar for 110-sentral Gudbrandsdal, IUA-Oppland – som er samarbeide om akutt forurensning og RestVerdiRedningstjenesten i Oppland på vegne av forsikringsselskapene. Vi søker en dyktig person til å overta lederansvaret i virksomheten.

Brannsjef Lillehammer, Øyer og Gausdal

 
Hovedoppgavene vil være:

Daglig lederansvar for brann- og feiervesenet, inkludert ansvar for personal og økonomi. Ansvar for bemanning av enheten i følge lover, forskrifter og brannordning. Samarbeide med politi, ambulansetjeneste og andre offentlige etater.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en person med en allsidig ledererfaring, som er trygg i sin lederrollen og har en lederstil basert på: Evne til å kommunisere godt, både internt og eksternt. Evne til å utvikle samarbeide og samhold og skape engasjement. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Evne til å arbeide strukturert, selvstendig og framtidsrettet. Være løsningsorientert.

Kompetansekrav:

Ingeniørutdanning, eventuelt annen høyere utdanning. (Kan erstattes av relevant praksis). Erfaring fra administrativt arbeide og opplæring. Tilfredsstille krav i forskrift ( §7-10 og 7-11 i forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen – BER 3).

Brannsjefen deltar i overordnet vakt i turnus. Brannsjefen må være bosatt i naturlig beredskapsavstand fra Lillehammer sentrum. Brannsjefens overordnede er styrets leder.

For nærmere informasjon ta kontakt med Hans Holmen, tel 915 47 891, eller Rune Frøyslie, tel 402 82 150 i De4 Search & Consulting AS.

Søknadsfrist: 27. januar 2013.

Til søkere på stilling i Offentlig sektor.

I det elektroniske søknadsskjema må du fylle inn opplysninger om utdanning og arbeidspraksis ihht krav i Offentlighetsloven. Det er ikke tilstrekkelig kun å fylle inn personalia og laste opp CV.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Søkere som ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Søknaden sendes elektronisk her; SEND SØKNAD

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Per Ole Sivertsen

 

      HVA SKJER?
MAI 2019
23.05. Generalforsamling ...
SEPTEMBER 2019
11.09. Brannforebyggende ...
JUNI 2020
15.06. Interschutz...
SE ALLE AKTIVITETER

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann