Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

RAPPORTERING SKOLEUNDERVISNING 6.-KLASSETRINNET 2015

Av Stein Gjøsund 
19.12.2015
 
NBLF har avtale med Gjensidige vedr. økonomisk tilskudd til skoleundervisning 6.-klassetrinnet.
-

Vi ber om at rapporteringen følger «linjen» altså at det rapporteres fra lokalt brannvesen til lokallagsleder i brannbefalslaget. Rapporten må bl.a. inneholde antall elever som har fått gjennomført opplæringen.  Det lokale brannvesen oppbevarer notater om hvilke skoler som har gjennomført.

 

Økonomitilskuddet er i utgpkt. kr 10,- pr elev. Dersom antallet overstiger totalsummen som er tilgjengelig vil fordelingen bli etter pro rata prinsippet. (totalsum delt på antall)

 

Lokallaget sender inn rapport til epostadresse: [email protected] innen tirs 29.12.2015. Tidsfristene er absolutte pga videre rapportering til Gjensidige.

 

Forebyggende arbeid i form av skoleundervisning på 6 klasse trinnet, er et av de mest virkningsfulle aktivitetene som kan gjennomføres. Det danner grunnlaget for holdninger som hos de fleste, beholdes resten av livet.  NBLF oppfordrer alle brannvesen til å ta del i denne holdningsskapende aktiviteten. Undervisningsmateriellet lastes ned på nettsiden til nblf. Gå videre inn på skoleundervisning.

 

Lykke til!

-

Kommentarer til denne nyheten:
 
22.12.2015, skrevet av Kjersti Ro
DRBV har undervist 1900 barn fordelt på alle skolene i hele regionen. Dette er et prosjekt som vi synes er veldig spennende og vi ser også at ungene syntes dette er interresant og lærerikt.
22.12.2015, skrevet av Steinar Frøiland
Hei alle sammen. Skoleprosjektet er uten tvil det beste skadeforebyggende tiltaket, prøv å få flere brannvesen med. Vil ønske alle i NBLF en riktig God Jul og takk for det gamle.
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann