Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

ERFARINGSLÆRING – TRENGER ET PROSJEKTBRANNVESEN

Av Nils Erik Haagenrud 
28.06.2016
 
Vi søker et prosjektbrannvesen til prosjektet "Erfaringslæring" i brannløftet. Her er det en stor mulighet for de som har ressurser og kompetanse til å gjennomføre prosjektet på vegne av NBLF og Gjensidigestiftelsen.
-
Det er inngått en avtale mellom NBLF og Gjensidigestiftelsen for å realisere et delprosjekt under hovedprosjektet som heter «erfaringslæring i norske brannvesen».  Erfaringslæring vil i delprosjektet i hovedsak omfatte områdene beredskap og forebygging. Prosjektet vil ikke bare dele erfaringer, men også bistå i arbeidet med å ta erfaringen i bruk slik at vi ikke bare har erfart, men også lært.
 
Det er et behov for å lære av våre og andres erfaringer. Vi trenger et verktøy som gjør til at vi kommer oss trinnet videre fra å gjøre oss erfaringer til å endre vår atferd og sørge for at vi lærer av de erfaringene vi gjør. Dette er et satsingsområde for prosjektet «Det store brannløftet», men også for andre aktører som Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap/Norges brannskole, andre brannvesen, samvirkeaktører m.fl. Samarbeid er derfor viktig for å lykkes med prosjektet der vi må forsterke hverandre og utfylle de behov som ikke dekkes av andre.
 
Det er i «Det store brannløftet» bevilget midler for gjennomføring og vi søker nå et brannvesen som har mulighet til å sette av ressurser for å gjennomføre prosjektet på vegne av NBLF og Gjensidigestiftelsen. Et slikt brannvesen må kunne dokumentere at de har ressurser til å satse på dette i en prosjektperiode samt kompetanse innenfor prosjektarbeid.
 
Det er utarbeidet en prosjektbeskrivelse for delprosjektet hvor denne kan sendes på forespørsel. Interesserte bes ta kontakt med lederen av NBLF.
-

Kommentarer til denne nyheten:
 
30.06.2016, skrevet av Per Ole Sivertsen
De som er interessert kan sende en epost til [email protected]
30.06.2016, skrevet av Berit moe
heia ! Kan du sende prosjektbeskrivelsen til meg på mail [email protected] må se hva det innebærer og om vi har ressurser til å gjennomføre det
29.06.2016, skrevet av Nils-Erik Haagenrud
Ja selvfølgelig alle kan søke.
28.06.2016, skrevet av Ståle Husby
Dette høres flott ut. Men kan deltidsbrannvesen søke på dette prosjektet?
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann