Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

GUTTORM LIEBE ER BLITT PENSJONIST

Av Per Ole Sivertsen 
30.08.2018
 
30.august 2018 var det stor tilstelling med 112 gjester i vognhallen på brannstasjonen i Skien for å takke av Guttorm. Jeg var der som vår representant og det var flott og rørende.
-
 
Guttorm står sammen med ordføreren i Skien med diplomet fra kongen som han fikk sammen med kongens fortjenestemedalje. (medaljen lengst til venstre på bildet)
 
Det ble sagt mange fine ord om Guttorm og alt er han vel fortjent. Fra NBLF fikk han NBLF sin blomstervase og en passende blomsterbukett.
 
Alle årene Guttorm var leder av NBLF var en god periode med mye aktivitet både nasjonalt og internasjonalt. Guttorm var og er en høyt respektert fagmann noe talene ga et tydelig preg av. Selv om han nå er pensjonist så har han fremdeles litt igjen å pjuske med for NBLF fordi han er fremdeles NBLF sin representant i KBT. Guttorm sitt navn vil alltid stå i historiebøkene når det gjelder brannvern i Norge.
 
NBLF takker Guttorm for alle årene han har jobbet med brannvern - både kommunalt, nasjonalt og internasjonalt og ønsker han lykke til som pensjonist.
 

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann