Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

AKSJON BOLIGBRANN 2006

Av Guttorm Liebe 
09.08.2006
 
Årets ”Aksjon boligbrann” blir arrangert 5.-7. desember 2006. Det er viktig at alle brannvesen er med, - helst sammen med ”Det lokale eltilsyn” (DLE). Notér datoene og start planleggingen
-

Det var kraftig nedgang i antall boligbranner og antall omkomne i boligbranner i jule- og nyttårshelga de to første årene Aksjon boligbrann benyttet boligbesøksmetoden. Etter siste årets aksjon (2005) skjedde ikke tilsvarende reduksjoner. Det vites ikke om dette er statstisk støy eller om aksjonsformen er oppbrukt.

Det er derfor besluttet at aksjonsformen skal fortsette i alle fall inneværende år. NBLF oppfordrer derfor alle brannvesen til å delta. Notér datoene og start planleggingen.

Samarbeid med DLE!

Det er ett klart forbedringspotensiale: Samarbeidet eller koordineringen med DLE.

Brannvesenet lokalt oppfordres derfor til å kontakte Det lokale eltilsynet med den målsettingen å samarbeide eller i alle fall å koordinere selve aksjonen. Dessuten har lokale brannvesen har ganske sikkert behov for oppdatering i hva å se etter angående elektriske brannårsaker, mens DLEenes folk har tilsvarende behov angående brannvern generelt. Flere har funnet ut at slikt samarbeid gir nytte utover aksjonsperioden.

Framdriftsplanen

Den 2. oktober sendes invitasjoner ut pr ordinær post og e-post til brannvesenene. Påmeldingsfristen er satt til 20. oktober.

Meld ditt brannvesen på!

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann