Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

REGISTRÉR "SOLSKINNSHISTORIER"

Av Guttorm Liebe 
19.11.2006
 
Det er bare halvannen måned igjen av året. Så langt har vi samlet 323 "Solskinnshistorier" i 2006. Dette antallet må bli større, fordi volumet teller når det gjelder å kunne bruke materialet statistisk!
-
Avtalen mellom Gjensidige og NBLF inneholder blant annet at vi skal samle så mange "Solskinnshistorier" som mulig, for å skape en troverdig statistikk. Inneværende år mangler med all tydelighet mange "Solskinnshistorier",- finn fram rapporter for hele året og bruk ledig tid innimellom slagene til å registere flest mulige fram til årets slutt.
 
Min anbefaling er også at hvert brannvesen bruker denne registeringen til å lage statistikk over "Solskinnshistorier" for egen kommune/ område til bruk i årsberetninger osv. Alle som har registert historie får tilsendt komplett register i Excel-format i januar til dette formålet!
 
I tillegg til at avtalen med Gjensidige inneholder mange gode forebyggende tiltak, skal ikke underslås at den også betyr mye for forbundets drift rent økonomisk. Registrering av "Solskinnshistorier" er ett element i avtalen mellom Gjensidige og NBLF. Våre forhandlingskort er sterkere jo flere "Solskinnshistorier" vi kan skilte med!
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann