Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

11-ÅRING HEDRET SOM BRANNHELT

Av Christian Fylkesnes 
18.10.2007
 
En skikkelig solskinnshistorie; Torgeir slokket brann hjemme, og ble hyllet som helt av rektor og brannmannskap foran hele skolen.
-

28. august kom Torgeir hjem fra skolen og merket at det luktet litt svidd i huset. Han oppdaget at det brant på kjøkkenet, og sprang for å hente pulverapparatet. Splinten var tung å dra ut, så han måtte legge apparatet på gulvet og ta spenntak før han gikk til kjøkkendøra. Torgeir siktet så godt han kunne mot flammene, og trykte på avtrekkeren. Når han ikke såg flammer lengre, gikk han ut og lukket døren etter seg. Deretter ringte han 110, og alarmoperatøren opplevde han som klar og tydelig. ”Hei, jeg heter Torgeir, og det har brent i huset vårt. Jeg har slokket selv, men vil at dere skal komme og sjekke”. Torgeir sto i gata og tok imot brannmannskapet, og det ble bekreftet at brannen var slokket.

 

Torgeir ble 17. oktober hyllet som en helt på skolen av rektor og brannmannskap foran alle klassene, og han fikk fri for å bruke dagen på 110-sentralen og nærmeste brannstasjon. Det var mange misunnelige blikk som fulgte han idet han satt seg inn i brannbilen sammen med alle brannmennene.

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann