Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

UMIDDELBAR UTRYKNINGSSTOPP I ØSTFOLD OG FOLLO!

Av Hans Erik Andersen 
14.02.2008
 
De lokale brannsjefer i Østfold og Follo politidistrikter (ABØ 110 distrikt) fattet vedtak om utrykningsstopp til vaktselskapalarmer 4. desember 2007.
-
Etter NBLF sin melding i går om at det ikke blir avtale med øvrige vaktselskaper, innførte vi umidellbar utrykningsstopp til uverifiserte alarmer fra vaktselskaper uten avtale. G4s og noen lokale aktører er de eneste som har tatt dette alvorlig. De har inngått avtale med oss og på denne måten sikret de av sine kunder som ønsker dette, umiddelbar utrykning fra det lokale brannvesen. Med dette har vi ryddig formalia hvorav tilgang via nøkkelsafe er en viktig faktor.
Det er beklagelig at vi er kommet i denne fastlåste situasjonen og vi er redd for at det finnes kunder av vaktselskaper som går i den tro, at brannvesenet rykker ved utløst alarm. Det finnes vel knapt en brannmann som ikke er tilbudt alarm fra ivrige gate- / kjøpesenterselgere hvor lovnader om utrykning fra brannvesenet har blitt en litt plundrete affære. Vi vil anbefale våre innbygger å få en avklaring rundt dette tema og etter dette, innarbeide rutiner i hjemmet som samsvarer med faktisk anskaffet tjeneste.
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann