Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

SAFEHOTEL OPPLÆRING

Av Per Ole Sivertsen 
07.11.2008
 
Nå er første runde med opplæring av kontrollører unnagjort og vi gratulerer Smarthotel på Forus og de nyutdannede kontrollørene.
-
6. og 7. november gjennomførte vi første kurs for å utdanne kontrollører for å gjennomføre SafeHotel i Norge. Det var 9 påmeldte, men 3 meldte forfall, så nå har vi i Norge utdannet 6 kontollører. Opplæringen tok for seg ordningen, opplærings-CD, sjekkliste og ikke minst ble problemstillingen rundt habilitet gjennomgått. Vi har stor tro på ordningen og håper mange hotell vil la seg sjekke og bestille opplærings-CD. Vi er i oppstarten av noe nytt som kan bli stort for både forbundet, kretslagene og ikke minst som kan bety mye for hotellbransjen.
 
Vi gratulerer Smarthotel på Forus med ny sertifisering som SafeHotel. Denne utmerkelsen fikk de overrekt av de to nyutdannede kontrollørene som en avslutning på kurset.
 
 
Vil også gratulere de nyutdannede kontrollørene. Bak fra venstre Jan Kåre Lambela - Polar, Per Ole Sivertsen - instruktør NBLF, Sigbjørn Syr - Polar, Oddvar Olsen - Trøndelag og Anne Hjort - instruktør NBLF. Foran fra venstre Rune Einar Håland - Rogaland, Ivar Mæland - Rogaland og Ole Strømsnes - Nordland.
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann