Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

REISESTIPEND TILDELT MARI BJØRGE

Av Guttorm Liebe 
14.04.2009
 
Kun én søknad på årets stipend. Mari Bjørge, Porsgrunn brann- og feievesen, reiser til Sverige og følge opp hva våre naboer gjør overfor påsatte branner.
-

Den eneste søknaden som kom inn på årets reisestipend skisserer et meget interessant og nyttig tema. Her er et par klipp fra Maris søknad:

 

Brandforsk, er ett samarbeid mellom stat, kommune og næringsliv om forskning rundt brann. Brandforsk satser de nærmeste 5 årene 17 millioner på forskning rundt påsatt brann. Satsningen er bred og omfatter ett stort antall delprosjekter med både teknisk og vitenskaplig innfallsvinkel……..

Under min studiereise til Stockholm i 2008 fikk jeg innblikk i BRINFO som er utarbeidet av Toni Hallin ved Stockholms brannförsvar.

Målsettingen med reisen er å få være med på gjennomføringen av BRINFO programmet, en samtale med brannstifter og dens familie.

Hvis det lar seg gjøre ønsker jeg å kombinere dette med et seminar om emnet. Svenska Brandskyddsföreningen har de siste 2 årene hatt seminar i Stockholm.”

 

BRINFO er ett av to forstudier til et omfattende program om påsatte branner som stat, kommune og næringsliv samarbeider om i Sverige.

 

Reisestipend- og utvekslingsutvalget (RUU) beklager at ikke flere benytter seg av muligheten stipendie-ordningen gir, ønsker Mari god tur og ser fram til hennes rapport.

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann