Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

25. BRANNSJEFKONFERANSEN 2009

Av Egil Øverland 
22.04.2009
 
Brannvesenet Sør-Rogaland IKS ønsker hjertelig velkommen til den 25. brannsjefkonferansen. De dagene konferansen varer vil det være et variert, fagnyttig, kjekt og opplevelsesrikt program både for brannsjefer, samarbeidspartnere, pensjonister og ledsagere.
-

Vi skal vise fram noe av det som er typisk for vår region. Faglig håper vi å få berørt de viktige temaene som diskuteres i Brann-Norge for tiden. Lørdag 13. juni er det satt av fra kl 15:30 til 17:00 til brannsjefenes temadel. Jeg ønsker her innspill om hva dere har lyst til å ta opp.

 

Ledsagerne får fredag muligheten til å se noen av de mange turistmålene i området. De starter dagen med velkomst og åpning, før turen går til blomsterøya Sør-Hidle og Flor og Fjære. Etter omvisning og lunsj går turen tilbake til Stavanger kl 15:30.

Fredag kveld er det fellesarrangement på Norges største veteranskip, MS Sandnes. Turen går fra Stavanger og inn Lysefjorden.

 

Lørdag morgen går ledsagerturen sørover Jæren, til Hå gamle prestegard. Dette er en tidligere prestegård som er gjort om til kunst- og kultursenter. Her er galleri med vekslende kunst- og kulturhistoriske utstillinger. Videre går ledsagerturen til Norges eneste bevarte middelalderkloster, Utstein kloster. Det drives i dag som museum, konferansested, selskapslokaler og konsertarena. Klosteret ligger på Mosterøy i Rennesøy kommune, rett nord for Stavanger.

 

Lørdag kveld er det bankett for alle på hotellet med lokal underholdning.

 

Hotellet ligger nær Stavanger lufthavn. Hotellet har god plass til utstillere, både utendørs og inne i egen sal. Vi håper også i år på en variasjon av nasjonale og lokale utstillere.

 

Årets arrangement er lagt opp i samarbeid med Via Travel i Rogaland. Derfor vil alt av påmeldinger, hotellbooking og eventuelt bestilling av reiser gjøres elektronisk. All fakturering, med unntak av hotellovernatting, skjer fra Via Travel. Kontaktperson der er Aida Duric.
 
For mere informasjon se følgende nettside
 
Påmeldingsfristen er 27. april 2009.
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann