Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

TILDELINGER AV REISESTIPEND 2010

Av Guttorm Liebe 
18.04.2010
 
4 gode søknader fikk tildeling. Studiereisene går til USA, Tyskland, Østerrike, Frankrike, Be-Ne-Lux, Sverige og Finland!
-
Reisestipend- og utvekslingsutvalget (RUU) mottok søknader fra til sammen 7 søkere, på til sammen 5 forskjellige studieturer.
 
Per Ole Sivertsen, Tromsø brann og redning og Eyvind Aakerman, Halden brann- og feievesen skal til USA, reise på tvers av landet og besøke brannvesen og alarmsentraler i 5 storbyer. Turen skal ta 2 uker og blant annet skal Los Angeles, Phoenix, San Francisco, Chicago og New York besøkes. De skal se på en rekke tema som angår relasjonen mellom nødalarmeringssentraler og innsatstyrker.

 

Ståle Fjellberg og Frode Strøm, Brannvesenet Sør-Rogaland skal til Tyskland for å se nærmere på ”Floriansdorf”. Floriansdorf er et hjelpemiddel i brannvernopplæring for barn, - en hel liten by er bygget opp og det benyttes lure pedagogiske grep. Turen skal vare i 4 dager og går til Aachen i Tyskland.

 

Rolf B. Sandslett, Karmøy brann- og redningsvesen sendte 2 søknader. En 9-dagers studietur til Østerrike, Frankrike, BeNeLux, Tyskland for å undersøke ”Dimensjoneringskriterier for førsteinnsatsstyrker fikk tildeling.

 

John Bjella, Hallingdal brann- og redningstjeneste og Kåre Einar Skogsrud, Midt-Hedmark brann- og redning ble tildelt stipend for å studere ”First Repond” i Sverige og Finland. Turen skal vare 4-5 dager .

 

RUU er fornøyd med gode søknader, temaene er gode og aktuelle og RUU er sikker på at samtlige som skal på studietur i år vil gjennomføre turene på en måte som gagner norske brannvesen.

 

RUU ønsker samtlige god tur og ser fram til rapportene.

 

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann