Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

SOLSKINNSHISTORIER 2010

Av Per Ole Sivertsen 
04.01.2011
 
Totalt er det registrert 2690 solskinnshistorier siden vi startet med dette 1. januar 2003. I fjor ble det registrert 212.
-

Dersom du har noen historier for i fjor som du ønsker å få registrert før jeg sender ut ny excelfil så kan du gjøre det innen 17. januar. Husk at jo flere historier vi får registrert jo bedre er det for både NBLF, kretslagene, brannvesenet og deg som medlem. Dette fordi denne jobben genererer økonomisk støtte til NBLF pluss at en god samling kan brukes til nyttig informasjon og i undervisning som gode eksempler. Selv har jeg brukt historier til å "selge" sprinkleranlegg og direktevarsling med godt hell. I tillegg kan en god samling brukes internt i brannvesenet i forbindelse med årsrapport.

 

Oppfordringen er enkel - gå gjennom logger fra hendelser for fjoråret og sørg for at dem blir registrert før 18.januar. Excelfila er ferdig laget med filter og diagrammer noe som gjør at det er enkelt å ”leke” med tallene. Med filteret kan du for eksempel se hvor mange ganger direktevarsling fra objekter i egen kommune har hatt betydning for utfallet.
 
Det er svært enkelt å registrere en historie - det er bare å logge seg inn så finner du fort ut resten. En historie tar under 1 minutt å registrere.
 
Vedlagt følger en Brukerveiledning  - lykke til.
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann