Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

FEU-MØTE BORNHOLM

Av Per Ole Sivertsen 
01.06.2012
 
Årets første FEU-møte ble avholdt på Bornholm i Danmark. I tillegg til informasjonsutveksling mellom landene var det også flere interessante faginnlegg.
-
De norske delegatene i hardt arbeid.
 
Programmet var som vanlig stramt. Møtet startet med gjennomgang av referat fra forrige møte og etterpå var det presentasjon av rapportene til presidenten, sekretæren og WEB-master. Så startet en diskusjon om vedtektene som måtte endres på grunn av at FEU skal registreres i Luxembourg. Reglene til Luxembourg førte til at vedtektene måtte endres. Når man først var i gang med endringer ble også andre mindre endringer i forståelsen av teksten justert. Videre ble det presentert flere prosjekter som er aktuelle for brannmiljøet i Europa. Så var det de enkelte landene som presenterte sine rapporter. Siste dagen ble stort sett benyttet til å diskutere visjonen til FEU 2020 som består av flere arbeidsgrupper som skal utarbeide visjonen til FEU i fremtiden. Norge er med i to grupper og forhåpentligvis vil dette føre FEU til en bedre og mer effektiv organisasjon. Noen land har sendt ut spørreskjema om tema som opptar landet og resultatet fra spørreundersøkelsene ble presentert. Det er et problem at ikke alle landene svarer og at spørsmålene kan være vanskelig å svare på.

Referat fra FEU-møtet kommer på nettet når det er godkjent.

FEU-møtet varte fra 9 til 5 torsdag og fredag og til 1 på lørdag. I tillegg til møtene er det også lagt opp til et sosialt program. Møtene er ikke bare faglige og organisatorisk viktig men dem bidrar til viktig nettverksbygging.

Neste møte er i begynnelsen av november.

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann