Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

STATUS – FELLES BEKLEDINGSREGLEMENT

Av Per Ole Sivertsen 
02.08.2012
 
Arbeidsgruppen som har jobbet med felles bekledingsreglement la frem et forslag på distinksjoner for brannsjefkonferansen i Skien den 15. juni.
-
Resultatet ble at dagens distinksjonsordning fortsetter og dermed er det bekledningsreglementet som kan lastes ned her er det beste arbeidsgruppen kom frem til. Punkt 3.4 i anbefalingen til felles bekledingsreglement omhandler distinksjoner og er slik:

"Distinksjoner på skulderklaffer med antall og typer stjerner og slitekanter og stormsnorer og skyggebroderi på hodeplagg og hvem som skal benytte distinksjoner bestemmes av det enkelte brann- og redningsvesen eller virksomhet selv."
 
Videre saksgang er at styret i NBLF behandler saken og legger saken frem for neste generalforsamling for endelig vedtak. Arbeidsgruppen er enig om en anbefaling som også omhandler distinksjoner men nå er det opp til styret og generalforsamlingen neste år å fatte vedtak hvordan dette til slutt skal bli. I mellomtiden forsetter dagens ordning hvor det er opp til det enkelte brannvesen og bestemme dette selv. Neste generalforsamling er 24.-26. mai 2013 i Haugesund.
 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann