Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

FELLES UTTALELSE FRA OBRE, ABB, DNK OG DSB OM RØYKDYKKERSAMBAND

Av Nyhet fra DSB 
03.09.2012
 
Etter et møte hos Direktoratet for nødkommunikasjon (DNK) i dag er det enighet mellom Oslo brann- og redningsetat, Asker og bærum brannvesen, DNK og Direktoratet for samfunnssikkerhet (DSB) om følgende felles uttalelse:
-

Brannsjefene i Asker og Bærum og Oslo brann- og redningsetat, DNK og DSB har i dag diskutert bruk av Nødnett som røykdykkersamband. Oslo brann- og redningsetat og Asker og Bærum brannvesen har valgt å ikke bruke Nødnett til røykdykking.

Brannsjefene er enige i at Nødnett er et godt ledelses- og samhandlingsverktøy. Mange brannvesen har valgt å bruke Nødnett til røykdykking, mens enkelte brannvesen velger å røykdykke med UHF. Det er den enkelte brannsjefens valg, men vi ønsker et samarbeid slik at vi kan bedre rammene for å eventuelt velge Nødnett. DSB og DNK har som målsetning at brann- og redningsvesenets radiosamband skal skje i Nødnett.

Brannsjefene i Asker og Bærum og Oslo Brann- og redningsetat registrerte at NRKs reporter brukte ordet «manipulasjon» om utprøvingene som ble foretatt i 2010. Dette er en beskrivelse brannsjefene ikke kjenner seg igjen i.

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann