NORSK BRANNBEFALS LANDSFORBUND
 
PÅMINNELSE VEDR. BRANNVERNUKA
Av Per Ole Sivertsen  
28.07.2014
 
Det er sommerferietid, men siden påmeldingsfristen kommer fort over ferien, ønsker vi å minne om høstens brannvernuke: Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If Skadeforsikring har gleden av å invitere alle brannvesen til å være med i Brannvernuka 2014. Kampanjen arrangeres også i år i uke 38, med lørdag 20. september som dagen da de fleste brannvesen vil arrangere åpen dag på brannstasjonen.
-

Vi håper også deres brannvesen vil invitere barn og barnefamilier til åpen dag på brannstasjonen. Temaet for årets brannvernuke er som før; brannsikkerhet i hjemmet, med hovedfokus på viktigheten av at man gjennomfører brannøvelser hjemme - akkurat som man gjør i jobb og på skole. Påmeldingsfrist var opprinnelig 1. juli. Vi tar imidlertid imot påmeldinger fram til 15. august. Påmeldinger som kommer etter denne datoen, vil ikke bli effektuert.

Klikk her for påmelding:

https://response.questback.com/norskbrannvernforening/brannvernuka2014/

Kampanjemateriell

Alle brannvesen som melder seg på innen 15. august får tilsendt følgende kampanjemateriell tidlig i september:

» Brannhjelmer til barna (ja, plasthjelmene er tilbake!)
» Kunnskapsløype om brannvern
» Informasjonskort om brannøvelser til voksne
» Plakater til å informere om åpen dag
» Plakater til å informere om Nasjonal brannøvelse

Merk at vi ber om fullstendig gateadresse til alle åpne brannstasjoner i påmeldingsskjemaet. Dette fordi vi prøver ut nye måter å informere om åpen dag på, blant annet via geografisk målrettet e-post. Vi lanserer for øvrig en splitter ny brannvernuka.no i første halvdel av august. Det gleder vi oss til!

Med vennlig hilsen
prosjektgruppa for Brannvernuka
Norsk brannvernforening
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap
If Skadeforsikring

Denne e-posten er sendt til alle brannvesen inkl. kontaktpersoner for tidligere brannvernuker. Er du usikker på om dere allerede er påmeldt eller ikke, sjekk denne «live-oversikten» over påmeldte brannvesen:  https://livereports.questback.com/?auth=Z5B2F19YB1udKokVeKiKqA2&rid=3174357#/page/1 (Merk at listen viser 100 oppføringer per side. Klikk på sortér-knappen for å vise de 100 neste på listen.)