NORSK BRANNBEFALS LANDSFORBUND
 
VELKOMMEN TIL NTSC 2017
Av Marita Eik  
09.08.2017
 
Stavanger, 7.-8. september 2017
-

 

 

   

Velkommen til NTSC 2017

Stavanger, 7.-8. september 2017

 

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer for andre gang til Norwegian Tunnel Safety Conference (NTSC 2017).

NTSC er en møteplass som kobler sammen tunneloperatører og -eiere, beslutningstakere, brann og redningstjenesten, forskere og bedrifter som leverer varer og tjenester i tunnelmarkedet - nasjonalt og internasjonalt. 

NTSC2017 er en todagers internasjonal konferanse med et innholdsrikt program og mange medarrangører. I tillegg til hovedprogrammet tilbyr vi i år et eget seminar ved den nye hovedredningsstasjonen til Rogaland brann og redning IKS, felles ekskursjon til og middag i paradiset Flor & Fjære (https://florogfjare.no/norsk) og tunnelekskursjon inn i Ryfast-prosjektet.

Konferansespråket er i år engelsk, men seminaret i regi av Rogaland brann og redning IKS vil være på norsk.

 

 

 

Innholdsrikt program

"Personal safety in tunnels" er den overordnede tittelen på årets konferanse, som er utvidet fra en til to dager. Dermed kan vi i år tilby et mer omfattende program, med flere spennende foredrag. 

I tillegg blir det i år en egen utstilling i tilknytning til konferansen der nasjonale og internasjonale bedrifter vil viser fram ny og innovativ tunnelteknologi. 

 

 

 

Seminar hos Rogaland brann og redning IKS

Torsdag ettermiddag, etter at hovedprogrammet er slutt, inviterer Rogaland brann og redning IKS (RBR) til seminar i sin nye hovedbrannstasjon i Sandnes. Det blir satt opp egen buss ut til brannstasjonen med retur Stavanger sentrum før båtavgangen til Flor & Fjære. 

Registrer din interesse for å få tilsendt program og nærmere informasjon om påmelding til dette seminarer.   

 

 

 

Presenter din organisasjon og teknologi

Bli med og presenter din organisasjon. NTSC2017 gir deg en gylden anledning til å drive nettverksbygging og markedsføring av dine produkter og innovative løsninger for potensielle kunder og samarbeidspartnere. Utstillingshallen begynner å fylles opp, men vi har fortsatt plass til noen flere.  

 

 

 

Trenger du overnatting 

Norwegian Tunnel Safety Conference 2017 arrangeres i Stavanger Forum, Gunnar Warebergsgate 13, Stavanger. Vi har reservert noen rom til rabattert pris på Scandic Forum hotell som ligger vegg i vegg.

Benytt denne linken for å få 10 % rabatt på gjeldende overnattingspris på bestillingstidspunktet.