NORSK BRANNBEFALS LANDSFORBUND
 
INVITASJON TIL TRESTOKKFESTIVALEN
Av Per Ole Sivertsen  
25.07.2018
 
Fikk en epost fra arrangøren av Trestokkfestivalen hvor dem ønsker å gi bort festivalpass til brannfolk som takk for innsatsen i forbindelse med alle skogbrannene i sommer. Les hele eposten.
-

Vi i Skogen Joy har ved flere anledninger i sommer diskutert og snakket om skogbrannene som har herjet landet. Både hvor ille det er med tørken og brannfaren, men kanskje enda mer innsatsen som blir lagt ned av brannstasjoner og personell landet over. Vi har hatt et par branner tett på hvor vi holder til, og har også drøftet om vi har noe vi kan bidra med. Vi har kommet frem til, og det er kanskje like greit for alle sin del, at vi ikke har noe på et brannsted å gjøre. Vi jobber inn mot musikkbransjen og vi arrangerer i år Trestokkfestivalen på Haslemoen leir i Våler kommune den 3. og 4. august, og her har billettsalget hos oss stoppet litt opp. Det vil si at vi har en del billetter til overs som vi ønsker å fylle opp.

I en lunsj når vi satt og snakket om dette kom det opp en idé om at vi kunne gi bort en del av de usolgte billettene til de heltene som har stått på både dag og natt for å redde både folk, fe og eiendom. Det kan være vår måte å bidra på, å gi bort en opplevelse og en musikalsk helg som en belønning og en oppmerksomhet til alle heltene.

Vi ønsker derfor å gi bort festivalpass til de som ønsker å komme til oss på festivalen, og for de som har behov for overnatting så spanderer vi også camp-billett slik at ikke dette skal være noe hinder for å komme. Vi sender ut denne mailen til alle de branndistrikt vi har fått tak i adressen til, men for å nå flest mulig så håper vi at du kan være behjelpelig med å sende den videre til dine kontakter og dine folk. I tillegg til dette kommer vår konferansier Alex Rosén til å kjøre en liten hyllest til alle landets brannfolk i løpet av helgen.

Kort om festivalen : Trestokkfestivalen har samlet det beste av norsk rock oppgjennom tidene, med band som DumDum Boys, CC Cowboys, Raga Rockers og Sivert Høyem. Disse ispedd andre gode musikalske opplevelser som Bernhoft & The fashion bruises, Odd Nordstoga, Mando Diao, Vintage Trouble, Queen Machine og Jacob Dinesen med flere. Vårt mål med festivalen er å skape «The Trestokkfeeling», som rett og slett går ut på at alle skal ha det bra hos oss, med god musikk, god mat og godt drikke sammen med gode venner.

For å benytte seg av tilbudet må man legge inn festivalpass og eventuell campbillett i butikken, og trykke seg frem til handlekurven. Her kan dere legge inn koden «brann» i kupongfeltet og det gis en 100% rabatt.

Link til artikkel i østlendingen: https://www.ostlendingen.no/kultur/valer/nyheter/festivalen-deler-ut-billetter-til-frivillige-som-har-kjempet-mot-flammene/s/5-69-618121

Link til Facebook Video: https://www.facebook.com/trestokkfestivalen/videos/620632748319704/?hc_ref=ARSyvaUuNP3p9jYGprET-1DbHKCH5KCOkJ0Ah9PieR7dKpnN0SYxeu76kMMQt5X5nM8&fref=nf

Link til Trestokkfestivalen sin side : Trestokkfestivalen.no