Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

 

NBLF-FORUM

Svar på melding
   MELDING
Forfatter Melding: Godtgjøring for ekstravakt (hjemmevakt)
Tor-Inge Henriksen Hvilken praksis finnes i kongeriket på godtgjøring av ekstravakter (ukevakter som hjemmevakt) - altså vakter som ikke inngår i ordinær oppsatt turnusplan? SFS 2404 sier at hjemmevakt ikke medregnes i ordinær arbeidstid. Betyr det at ekstravakter ikke skal godtgjøres med overtid 1:5 ? Eller er dette å forstå som at den ordinære oppsatte turnusplanen ikke medregnes - men at ekstravakter skal godtgjøres med overtid?
SVAR
Forfatter Svar
Dato
 
Per Fjeldstad Ekstra hjemmevakt godtgjøres med et tillegg på 25% på vaktimene. Timene beregnes 1:5. æøåDette er i henhold til lokal avtale. Til orientering har vi kun deltidsmanskaper på hjemmevakt
24.09.2012
 
Geir Johan Hanssen Vi praktiserer en ordning med at de som går i fast turnus hver fjerde uke får delingsfaktor 1/3,5 i stedet for 1/5 når de tar en ekstra vakt. De utenfor turnus får delingsfaktor 1/5. Ellers er det her som ellers etter gjeldende særavtalen med unntak av et tillegg de har som er for å følge samme time lønnen som for Avinor ansatte. Vi skilt jo lag i 2005....og dette tillegget gjelder fortsatt. Ellers er det jo et stimuli at en tar en ekstra vakt også med omsyn på pensjonspoeng. Det oppnås pensjon når du i en tre månders periode overstiger 27% stilling og det klarer våre ansatte med en ekstra vakt. Kostbart...? Kansje...men vi får motiverte ansatte:-)
24.09.2012
 
Roy Inge Heltne Vi ekstramannskap/reservemannskap som kan ta vakter ved fråfall i den faste styrken. Men om mannskap i den faste styrken må ta ekstravakt har denne ordninga: • Kompensasjon for ekstravakter. Løn for vakttimar 1 : 5. Ikkje ubekvemstillegg. Ikkje avspasering. Tillegg 100% for 1 : 5 vakttimar mellom kl. 21.00 og kl. 06.00 og på søn- og helgedagar og ettter ordinær arbeidstid slutt på dagar før søn- og helgedagar. Resterande timar 1:5 med 50% tillegg.
21.09.2012
 
Tilbake til diskusjonssiden
 

Svar på melding
Navn:
E-post:
Melding:
 
Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
Kontroll:
Skriv inn koden nøyaktig slik du ser den i bildet:
(Cookies må være slått på)
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code [Gi meg ny kode]
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 2.01
Copyright ©2005-2006 Web Wiz Guide
 
 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann