Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 


SOLSKINNSHISTORIER

Som del av avtalen mellom NBLF hadde med Gjensidige inngikk et prosjekt for å samle flest mulige branntilløp som har endt godt, såkalte Solskinnshistorier.

All brannstatistikk går ut på hvilken skade som er skjedd og hva som gikk galt. Det finnes kun ett unntak i vår brannrapportering: Hva som stoppet brannen. For øvrig har vi intet som forteller om når det er gått bra. Vi vet faktisk ikke hva som fungerer best og hvilke tiltak som hyppigst er mest effektive. Det medfører at vi på mange måter må tippe hva som er best egnet brannverntiltak.

Dette ønsket NBLF og Gjensidige å gjøre noe med. Det betyr at NBLFs medlemmer kan bidra til at flest mulige branntilløp som endte godt på grunn av at ett eller flere branntekniske tiltak fungerte, blir registrert.

NB! For å registrere en hendelse må man være innlogget. Klikk på Logg inn i menyen til venstre for å komme til innloggingsbildet. Etter innloggingen kan man klikke på knappen "Ny solskinnshistorie" for å registrere ny Solskinnshistorie. I tillegg kan medlemmene hente ut mye informasjon knyttet til avtalen ved å klikke på knappen "Administrasjon" og så velge GJENSIDIGE-AVTALEN i menyen.

Her finner en Brukerveiledning.

Registreringen startet 01.01.2003, og til nå er 3601 solskinnshistorier registrert.
Er du interessert i å lese disse historiene kan du klikke på lenken under.

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann