Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

BRANNINGENIØR

Arbeidsgiver: Bergen brannvesen
Søknadsfrist: 23.09.2006
 

Byrådsavdeling for Byutvikling har over 900 ansatte og består av 9 fagetater, herav Bergen brannvesen. Virksomheten er bydekkende og tjenestetilbudet skal være preget av kvalitet og service. Byrådsavdelingens visjon er: Byutvikling – i forkant av utviklingen, med respekt for fortiden.

 

Bergen brannvesen er kommunens brann- og redningskorps med 322 ansatte og har følgende avdelinger: beredskap, brannforebyggende, ambulanse, alarmsentral brann Hordaland, IKT og administrasjon. Bergen brannvesen flytter inn i ny og fremtidsrettet hovedbrannstasjon på Nygårdstangen våren 2007.

 
Brannforebyggende avdeling har 52 ansatte. Vår hovedoppgave er å fremme risikoreduserende tiltak gjennom et godt tilsyns- og informasjons­arbeid. Dette arbeidet skal bidra til å senke brannskadene i Bergen og holde disse på et lavt nivå i årene fremover. Vil du være med på denne utfordringen? Til vår prosjekt og utviklingsstab søker vi:

 

Branningeniør

Vi søker etter en person med minimum 3-5 års erfaring til allsidige arbeidsoppgaver innen brann­forebyggende arbeid. Dette vil være rådgiving/veiledning ovenfor interne saks­be­handlere og eksterne samarbeidspartnere, samt prosjektarbeid og prosjektledelse, hoved­sakelig innenfor bygningstekniske spørsmål.

 

Stillingen ønskes besatt av en person med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Brann- eller bygningsteknisk utdanning fra ingeniørhøgskole eller teknisk høgskole.
 • Relevant yrkeserfaring.
 • Erfaring i/kjennskap til risikovurdering og brannteknisk analyse.
 • Erfaring fra prosjektledelse og/eller prosjektarbeid.
 • Muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • IKT-kunnskap.

Vi ser det som en fordel om søkerne har erfaring fra rådgivningsarbeid innen byggfag generelt og/eller brann spesielt. Kjennskap til plan- og bygningslovgivningen og tekniske forskrifter er en fordel. Vi vil legge vekt på dine evner til å arbeide analytisk og målrettet, du må være løsningsorientert og ha evne til å ta selvstendige beslutninger.
 

Vi tilbyr:

 • Spennende og lærerike stillinger med gode muligheter for videreutvikling.
 • Positivt, engasjert og flerfaglig miljø.
 • Utfordrende hverdag med stor grad av selvstendighet.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Lønn etter avtale.
 • Medlemskap i Bergen kommunale pensjonskasse.

Fullstendig utlysningstekst finnes på www.bergen-brannvesen.no. For ytterligere informasjon, ta kontakt med brannsjef Helge Eidsnes, varabrannsjef Johnny Breivik eller avdelingsleder ved brannforebyggende avdeling, Anders L. Blakseth, telefon 55 56 57 00.

 

Søknad med CV sendes Bergen brannvesen, Postboks 7700, 5020 Bergen, eller elektronisk [email protected] innen 23.09.2006.

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann