Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

AVDELINGSLEDER BEREDSKAP

Arbeidsgiver: Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS
Søknadsfrist: 22.10.2009
 

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS

Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) er et brann-, rednings- og feiervesen og betjener innbyggerne i Andebu, Holmestrand, Horten, Nøtterøy, Re, Tjøme og Tønsberg. Selskapet har tre brannstasjoner, Kopstad (ved E18), Nøtterøy og Tønsberg. Med ca 110 ansatte og et årlig driftsbudsjett på ca. 90 millioner kroner, er vi et av landets største interkommunale brannvesen.

 

AVDELINGSLEDER BEREDSKAP

 

Avdelingsleder beredskap rapporterer direkte til brannsjefen, er brannsjefens stedfortreder og inngår i brannsjefens ledergruppe. Stillingen inngår i turnus som overordnet vakt (vakthavende brannsjef).

 

Som avdelingsleder vil de viktigste oppgavene være å utvikle, samordne og koordinere beredskapsavdelingens virksomhet. I tillegg har stillingen det daglige fag-, personal- og budsjettansvar for avdelingen som har 73 ansatte fordelt på 3 brannstasjoner.

 

Formelle kvalifikasjonskrav framgår av ”Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen”, §§ 7-8 og 7-10. Vi ønsker fortrinnsvis søkere med høyere utdanning fra ingeniørhøgskole, annen relevant høgskoleutdanning eller særskilt brannteknisk utdanning på samme nivå. I tillegg kreves førerkort klasse B og kompetansebevis for utrykningskjøring.

 

Den som ansettes må ha gode samarbeids og kommunikasjonsevner. Ledererfaring og evne til gjennomføring vil bli vektlagt. Videre vil det bli lagt stor vekt på personlig egnethet og høy relevant faglig kompetanse, samt god muntlig og skriftlig framstillingsevne.

 

Lønn etter avtale. Snarlig tiltredelse. Den som ansettes må fremlegge helseattest.

 

Søknad m/cv sendes elektronisk til [email protected] innen 22. oktober 2009.

 

For ytterligere opplysninger, kontakt brannsjef Per Olav Pettersen på tlf 98263005.

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann