Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

AVDELINGSLEDER BEREDSKAP

Arbeidsgiver: Nordre Follo brannvesen IKS
Søknadsfrist: 20.07.2010
 
AVDELINGSLEDER BEREDSKAP

Avdelingsleder beredskap rapporterer direkte til brannsjefen, og inngår i brannsjefens ledergruppe. Stillingen inngår i turnus som overordnet vakt (vakthavende brannsjef).

Som avdelingsleder vil de viktigste oppgavene være å utvikle, samordne og koordinere beredskapsavdelingens virksomhet. I tillegg har stillingen det daglige fag-, personal- og budsjettansvar for avdelingen som har 57 ansatte fordelt på 3 brannstasjoner.

Formelle kvalifikasjonskrav framgår av ”Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen”, §§ 7-8 og 7-10. Vi ønsker fortrinnsvis søkere med høyere utdanning fra ingeniørhøgskole, annen relevant høgskoleutdanning eller særskilt brannteknisk utdanning på samme nivå. Ledererfaring kan kompensere for høyere utdanning. I tillegg kreves førerkort klasse B og kompetansebevis for utrykningskjøring.

Den som ansettes må ha gode samarbeids og kommunikasjonsevner. Ledererfaring og evne til gjennomføring vil bli vektlagt. Videre vil det bli lagt stor vekt på personlig egnethet og høy relevant faglig kompetanse, samt god muntlig og skriftlig framstillingsevne.

Lønn etter avtale. Det er 6 mnd prøvetid. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til KLP. For øvrig gjelder de vilkår som fremgår av lover og reglement samt lokale og sentrale avtaler. Den som ansettes må fremlegge helseattest. Snarlig tiltredelse.

For ytterligere opplysninger, kontakt brannsjef Dag Christian Holte på tlf 64 85 10 01/ 480 14 765.

Søknad m/cv sendes elektronisk til [email protected] innen 20. juli 2010.
 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann