Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

BRANNINGENIØR

Arbeidsgiver: Hedemarken Interkommunale Brann- og feiervesen
Søknadsfrist: 23.07.2004
 
HIB (Hedemarken Interkommunale Brann- og feiervesen) er et interkommunalt brannvesen for kommunene Hamar, Løten og Stange og dekker ca. 52.600 innbyggere. Vi er 42 heltidsansatte og 30 deltidsansatte fordelt på brannstasjoner i Hamar, Løten og Stange.

 

 

Regionen ligger sentralt på Østlandet, nær det meste. Hovedstasjonen ligger i Hamar, fylkeshovedstaden i Hedmark. Her har vi de kultur- og arbeidstilbud en slik by bør ha, og med Vangsåsen og Mjøsa som en del av nærområdet. 

Forebyggende avdeling har fire branninspektører, en branningeniør og med varabrannsjefen som leder. Da branningeniøren går over i annen stilling, søker vi etter en

BRANNINGENIØR

Hovedoppgavene blir tilsyn med særskilte brannobjekter, samt tilrettelegging og ajourføring av registre og tilsynsrutiner. Kontakt mot kommunenes byggesaksavdelinger og andre aktører i bransjen, samt informasjon og opplæring vil inngå i arbeidsområdet. Andre forebyggende oppgaver kan også bli tillagt stillingen.

Vi søker personer med utdanning fra ingeniørhøgskole, fortrinnsvis innen brannteknikk, og erfaring fra tilsyn og annet forebyggende arbeide. Søkere må ha evne til å arbeide selvstendig og personlig egnethet vil bli tillagt vekt. 

For stillingen gjelder vanlige kommunale vilkår, herunder pensjonsordning, og lokale reglement og avtaler. Tilfredsstillende helse- og vandelsattest må kunne fremlegges. Tiltredelse så snart som mulig.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av varabrannsjef Georg Jensen, telefon 62 51 04 16 eller brannsjef Geir Maller, telefon 62 51 04 22.

Søknad med CV og nødvendig vedlegg sendes innen 23. juli til: 
Hedemarken interkommunale brann- og feiervesen, Åkersvikvegen 3, 2321 Hamar

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann