Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

RÅDGIVER - INNSATS OG BEREDSKAP

Arbeidsgiver: Norges brannskole
Søknadsfrist: 20.05.2013
 
Norges brannskole (NBSK) er den nasjonale utdanningsinstitusjonen for kommunalt brann- og feierpersonell. Skolen har også opplæringsansvar for brann- og redningspersonell ved landets flyplasser, samt personell knyttet til oljevern/strandsoneberedskap. Skolen har vel 50 ansatte og er kvalitets- og miljøsertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser i Tjeldsund i Nordland. Det er 15 km til Harstad/Narvik lufthavn Evenes og ca 45 km til Harstad. NBSK er faglig og administrativt underlagt Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Norges brannskole har ledig en fast stilling i undervisningsseksjonen. Hovedfokus for stillingen vil være gjennomføring og viderutvikling av opplæringstilbudet innen innsats og beredskap for ansatte i landets brann- og redningsvesen.

Undervisningsseksjonen består av 30 ansatte som har ansvaret for gjennomføring, videreutvikling og administrering av NBSKs utdanningsaktivitet. Åtte av disse er tilknyttet fagområdet innsats og beredskap, som er sentrale elementer i beredskapsorganisjonens evne til å løse sine oppdrag. Vi har et fagmiljø med stor yrkesstolthet og en utpreget teamfølelse. Hos oss vil du finne varierte arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt miljø.

Vi ser etter deg som er inspirerende og har god formidlingsevne, og som jobber målbevisst og strukturert for å bidra til virksomhetens resultatoppnåelse. Vi ønsker søkere som evner å tenke nytt og vil være med på å videreutvikle Norges ledende utdanningsinstitusjon innen brann og redning.
 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann