Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

UNDERVISNINGSSTILLING - FEIERFAGET/FOREBYGGENDE BRANNVERN

Arbeidsgiver: Norges brannskole
Søknadsfrist: 27.10.2013
 
Brenner du for feierfaget/forebyggende brannvern?
 
LEDIG UNDERVISNINGSSTILLING - NORGES BRANNSKOLE

Norges brannskole (NBSK) er den nasjonale utdanningsinstitusjonen for kommunalt brann- og feierpersonell. Skolen har også opplæringsansvar for brann- og redningspersonell ved landets flyplasser, samt personell knyttet til oljevern/strandsoneberedskap. Skolen har vel 50 ansatte og er kvalitets- og miljøsertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser i Tjeldsund i Nordland. Det er 15 km til Harstad/Narvik lufthavn Evenes og ca 45 km til Harstad. NBSK er faglig og administrativt underlagt Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Norges brannskole har ledig en fast stilling i undervisningsseksjonen. Hovedfokus for stillingen vil være gjennomføring og videreutvikling av feierutdanningen, både for lærlinger og yrkeslærekandidater. Avhengig av kvalifikasjoner til den som ansettes vil stillingen også knyttes til fagområdet forebyggende brannvern.

Undervisningsseksjonen består av 30 ansatte som har ansvaret for gjennomføring, videreutvikling og administrering av NBSKs utdanningsaktivitet. Fire av disse er tilknyttet fagområdene feierutdanning/forebyggende brannvern. Dette er fagområder som opplever et stadig større fokus og som er sterkt priorterte innsatsområder for myndighetene. Vi har et fagmiljø med stor yrkesstolthet og en utpreget teamfølelse. Hos oss vil du finne varierte arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt miljø.

Vi ser etter deg som er inspirerende og har god formidlingsevne, og som jobber målbevisst og strukturert for å bidra til virksomhetens resultatoppnåelse. Du evner å tenke nytt og vil være med på å videreutvikle Norges ledende utdanningsinstitusjon innen brann og redning.
 
Les hele annonseteksten og søk på stillingen - klikk Her
 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann