Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

BRANNVERNKONTROLLØR

Arbeidsgiver: Karmøy kommune
Søknadsfrist: 10.03.2014
 

Karmøy kommune ligger i Nord-Rogaland og er regionens største kommune med over 40000 innbyggere. Hos oss finner du et godt bo- og oppvekstmiljø og et rikt kultur- og fritidstilbud. Vi legger vekt på å yte god service og høy kvalitet på alle våre tjenester.

I kommunen er det ca 3000 ansatte i hel- og deltidsstillinger og kvalitet, respekt og ansvar er verdiene som ligger til grunn for vår organisasjon.

Karmøy kommune - kommunen som vil at du skal lykkes.

Brannvernkontrollør

100 % fast stilling

Har du interesse av brannvern og sikkerhet, og ønsker å arbeide med dette? Brannvesenet har for tiden ledig stilling med brannvern og sikkerhet i boliger som arbeidsfelt. De fleste som omkommer i brann gjør det i sine hjem. Dette er derfor et svært viktig arbeidsområde med muligheter for en meningsfylt arbeidsdag.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er organisatorisk plassert i feiervesenet i forebyggende avdeling i brannvesenet som består av 11 stillinger. Arbeidet vil hovedsakelig være tilsyn med fyringsanlegg og feiing av røykkanaler, samt informasjon til beboere og huseiere. Tilsynet innebærer primært inspeksjon av piper og ildsteder, men også generelt brannvern i boliger, informasjon og veiledning om brannfare og riktig fyring (intern omorganisering kan ved behov føre til endring i fordelingen mellom disse oppgavene). Den som ansettes i stillingen må være villig til også å delta i andre oppgaver som tilligger avdelingen.

Kvalifikasjoner

Svennebrev i feierfaget er ingen betingelse for ansettelse, men det er ønskelig at søker har dette. Personer med andre fagutdanninger eller med interesse for arbeidsområdet oppfordres også til å søke. Nødvendig opplæring vil bli gitt og foregår delvis på arbeidsstedet og delvis ved Norges brannskole. Søker uten svennebrev må forplikte seg til å ta svennebrevet innen 5 år.

Personlige egenskaper

Personlige egenskaper som evne til samarbeid internt og eksternt, evne til å kommunisere, skape tillit og formidle informasjon er særlig viktig. Du må være serviceinnstilt, ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, kunne arbeide i team og ha grunnleggende datakunnskaper.

Det forutsettes at søkerne har førerkort for klasse B.

Det må fremlegges politiattest ved tilbud om ansettelse.

Karmøy brann- og redningsvesen kan tilby

Et godt faglig miljø, samt en spennende og trivelig arbeidsplass. Stillingen vil medføre opplæring og gi muligheter for videre utvikling innen brannvern faget. For interesserte søkere kan det være mulighet for deltakelse i brannvesenets beredskap og vaktordning.

Slik søker du

Karmøy kommune mottar bare elektroniske søknader: http://www.karmoy.kommune.no/no/ledig-stilling-1 . Dersom du trenger hjelp til å søke stilling elektronisk, kan du henvende deg til servicetorget på rådhuset i Karmøy kommune. NAV arbeid kan også bistå denne hjelpen.

Søknadsfrist:10.03.14 Utlyst dato:20.02.14 Vår ref:3457-GDI

Kontaktpersoner

Audun Matre, Avd. leder, 52 85 52 00, 907 75 428, [email protected]

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann