Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

AVDELINGSSJEF

Arbeidsgiver: Drammensregionens brannvesen IKS
Søknadsfrist: 16.05.2014
 

Drammensregionens brannvesen IKS (DRBV) er et interkommunalt selskap, eid av Drammen, Krødsherad, Lier, Nedre Eiker, Sande, Sigdal, Svelvik og Øvre Eiker kommuner. Hovedstasjonen ligger i Drammen. Vi har forebyggende- og beredskapsansvar i eierkommunene og er sekretariat for interkommunalt utvalg mot akutt forurensing i Buskerud. Selskapet skal være pådriver for arbeidet med samfunnssikkerheten i eierkommunene. Vi skal yte trygghet og sikkerhet til 153 000 innbyggere, og 225 dyktige medarbeidere (hel- og deltid) fordelt på 10 stasjoner sørger for dette.  DRBV skal være det mest profesjonelle brannvesenet i Norge.

Avdelingssjef

DRBV er en levende og offensiv organisasjon i vekst og med et tydelig samfunnsoppdrag.

Om stillingen:

Du får ansvar for å bygge opp og lede den nyopprettede avdelingen for deltidspersonell som består av ca. 100 deltidsansatte fordelt på 7 brannstasjoner. Stillingen vil inngå i brannvesenets lederteam og rapporterer til brannsjefen. Viktige oppgaver består i å etablere en avdeling med effektive administrative styringssystemer, planer, rutiner og tydelige resultatmål. Det må påregnes noe kveldsarbeid. I tillegg får du delegert overordnet ansvar for bl.a. brannstasjonene, IK/HMS, innkjøp og samband/ nødnett. Du må i gitte situasjoner håndtere media og delta i DRBVs kriseledelse.

Kompetanse:

Personen vi søker har høyere utdanning tilsvarende bachelor/mastergrad, er analytisk (strategisk), fleksibel, godt humør, stor arbeidskapasitet og god til å samarbeide. Du må ha førerkort klasse B. Dokumentert ledererfaring er ønskelig. Det vil for øvrig bli lagt vekt på:

  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Gode kunnskaper i og erfaring fra bruk av IKT som verktøy
  • Kreativ og liker å ha mange baller i luften - stor arbeidskapasitet
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • God helse og fysikk
  • Orden, struktur og ryddighet

DRBV skal preges av mangfold og våre ansatte skal gjenspeile byens og regionens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke uansett alder, kjønn eller etnisk bakgrunn.

Vi kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver innenfor et viktig samfunnsområde. Vi har godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger, her er ingen dag lik! Vi ligger sentralt i Drammen nær buss og tog. Vi har gode treningsmuligheter og fleksibel arbeidstid.

Lønn etter avtale og offentlige pensjonsvilkår.

For ansettelse kreves gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måneder. Denne må framlegges før eventuell tilsetting i stillingen. Stillingen har taushetsplikt og krav om bruk av uniform.

Nærmere opplysninger v/ brannsjef Torgeir E. Andersen, 90 76 92 91 eller Gunnar Nebell i Habberstad AS, 90 03 07 09. Kun elektroniske søknader vil bli vurdert. Søk fra vår hjemmeside http://www.drbv.no/ innen 16.05.2014.

I henhold til offentlighetsloven kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet. Dersom anmodningen om unntatt offentlighet ikke tas til følge, vil søker bli varslet om dette.

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann