Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

FEIER/TILSYNSPERSONELL

Arbeidsgiver: Skjervøy kommune
Søknadsfrist: 28.02.2005
 

Skjervøy kommune med ca. 3000 innbyggere er en øykommune i Nord-Troms. Kommunen er en naturperle med flott frilufts- og turterreng. Kommunesenteret Skjervøy med 2.300 innbyggere er en livlig sjøretta småby med industri og handelsvirksomhet. Her er musikkskole, barnehager, idretts- og svømmehall, kunstgressbane og  videregående skole. Vi har et aktivt kulturliv med idrett, kor, korps, revylag og  kulturhus.  Skjervøy kommune har gode oppvekstforhold for barn og unge. Tettstedet har avgiftsfri fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel, daglig hurtigruteanløp, hurtigbåt til Tromsø flere ganger pr. uke og småflyplass i nabokommunen.  Fra år 2000 ble nytt helsesenter tatt i bruk med lege- og fysioterapiavdeling, sykestue, sykehjem, skjermet enhet, hjemmetjeneste og omsorgsboliger.

 

 

 

Skjervøy brann- og redning søker etter feier/tilsynspersonell i 100 % stilling.

 

Krav til utdannelse:

 

Man må inneha svennebrev som feier eller tilsvarende. I tillegg er det ønskelig med forebyggende utdannelse innen brannvern.

 

Stillingen er direkte underlagt brannsjefen.

 

Nærmere opplysninger om arbeidsoppgaver, avtalehjemmel og lønnsbetingelser, fås ved å kontakte brannsjef, Øystein Solstad eller leder forebyggende, Ivar Isaksen,  på tlf. 777 600 11.

 

Søknad med  attester og vitnemål og opplysninger om referanser sendes Skjervøy brann- og redning, postboks 145G,  9189 Skjervøy innen 28.februar 2005.

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann