Hjem
  Om NBLF
  English
 
  Anbefalinger
  Kretslag
  Br.befalsnytt
  Møtereferat
  Reisestipend
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  Lenker
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Skoleundervisning
  Trygg hjemme
  Livsviktig
  Brannsikker bolig
 
  Nyhetsarkiv
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Ordliste - KBT
  Ordliste - TAF
 

 
 

LEDER FOR BEREDSKAPSSEKSJONEN

Arbeidsgiver: Molde brann- og redningsavdeling
Søknadsfrist: 17.02.2006
 
Molde brann- og redningsavdeling er organisert med en forebyggende seksjon og en beredskapsseksjon. Beredskapsseksjonen omfatter hovedstasjonen med 4 vaktlag hvert bestående av 5 kasernerte mannskaper, alarmsentral med fire fast ansatte og en person som er kurs-/opplæringsansvarlig. Seksjonslederen har den daglige ledelsen av disse. I tillegg omfatter seksjonen 2 bistasjoner og et depot med til sammen 26 deltidsmannskaper. Vi har også et omfattende brannvernsamarbeid med kommunene Eide og Midsund med til sammen 32 deltidsmannskaper.
 

Da nåværende seksjonsleder slutter i sin stilling søker vi etter

 

Leder for beredskapsseksjonen stnr 139

                   

Seksjonsleder med ansvaret for avdelingens beredskapsoppgaver i egen kommune og i samarbeidskommunene Eide og Midsund. Seksjonslederen rapporterer til brannsjefen og inngår i avdelingens ledergruppe. Seksjonslederen inngår også i 4-delt overbefalsvaktordning.

 

Fullstendig utlysningstekst med kvalifikasjonskrav mv finnes på Molde kommunes hjemmeside www.molde.kommune.no , eller ved henvendelse til Molde brann- og redningsavdeling. Lønn etter avtale. Nærmere opplysninger om stillingen rettes til brannsjef Alf Magne Smørholm,  tlf. 71 19 18 10.

Søknad, tydelig merket stillingsnummer, kan skrives på eget skjema, se Molde kommunes hjemmeside, www.molde.kommune.no Aktuelt/ledige stillinger. Søknaden sendes over e-post. Vitnemål og attester vil bli etterspurt ved behov. Ønsker du å sende skriftlig søknad over post, sendes den til Molde kommune, personal- og organisasjonsavdelingen, Rådhusplassen 1, 6413 MOLDE, med kopier av attester og vitnemål. Disse returneres ikke.

Søknadsfrist: 17. februar 2006

 

Tilbake til forrige side

 

 Webredaktør: Marianne Juul

 

 

  ANNONSER
 


Nettsidene er utviklet av
Powel AS, avd. Datamann